Credincioșii aflați în interiorul Domului din Torino au trect prin momente de panică. Românul a aruncat unul din șfetnicele construite în secolul al XIX-lea special pentru această catedrală, ciobind podeaua de marmură.

„S-ar fi putut întâmpla o tragedie!”, au declarat cei care au asistat la scena bizară, potrivit Romaniatv.net.

Românul a intrat în catedrală și s-a repezit către presbiteriu, zonă interzisă publicului, fără să fie observat de mulțime. Bărbatul s-a urcat apoi pe altar și strigând fraze numai de el înțelese, a izbit la pământ sfeșnicul de argint datând de la sfârșitul secolului al XIX-lea, care a ciobit în căderea sa podeaua din marmură.

Bărbatul a fost arestat și s-a constatat că suferă de tulburări psihice. „Mai fusese deja aici, la noi, în biserică. Se târa pe pământ, urlând, iar într-o zi s-a așezat pe scaunul episcopului. O persoană cu probleme psihice”, au precizat angajații librăriei din interiorul Domului.

Tag-uri:
roman, catedrala, torino, sfesnic, altar


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1743.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1743-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Credincioșii aflați în interiorul Domului din Torino au trect prin momente de panică. Românul a aruncat unul din șfetnicele construite în secolul al XIX-lea special pentru această catedrală, ciobind podeaua de marmură. „S-ar fi putut întâmpla o tragedie!”, au declarat cei care au asistat la scena bizară, potrivit Romaniatv.net. Românul a...

Preluat de la EVZ