„Începând cu anul 2011 și până în septembrie 2017, inculpatul Anton Ionel a inițiat și constituit un grup infracțional organizat la care au aderat inculpaţii Anton Florin, Tătărăscu Marian-Ionel, Marinescu Georgian-Iulian, Vișinescu Ionuț, Mocanu Daniel, Mocanu Romario, Bolboaşă Stelian, Anghel Marius-Constantin, precum şi alţi suspecţi cercetaţi în Marea Britanie, având ca scop organizarea unei laborioase activități infracționale, acționând în mod coordonat în vederea săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și spălare a banilor pe teritoriile României și Marii Britanii”, arătau procurorii DIICOT, imediat după ce Dani Mocanu a fost ridicat.

NEBUNIE în LUMEA MANELELOR. DEDICAȚIA lui DANI MOCANU la care VISEAZĂ toți cântăreții. ULTIMA INVENȚIE l-a FĂCUT VIRAL

Manelistul are, însă, acum, motive de bucurie. Bărbatul din cauza căruia a ajuns după gratii a obținut o victorie în fața magistraților. Mai exact, Ionel Anton, cel care l-ar fi determinat pe celebrul manelist să adere la un grup infracțional, a primit, zilele acestea, o veste mare din partea autorităților.

Ionel Anton, cel care ar fi condus rețeaua de proxenetism în care a fost implicat și Dani Mocanu, a fost eliberat din închisoare. Astfel, magistrații au decis ca Anton, care, până acum, a fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni să fie mutat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, potrivit cancan.ro.

PROTEST în stradă pentru ELIBERAREA MANELISTULUI PROXENET, Dani Mocanu

”În temeiul 348 alin. 1, art. 242 alin. 2 și art. 207 alin. 6 Cod procedura penală, din oficiu dispune înlocuirea măsurii arestarii preventive luată față de inculpatul ANTON IONEL aflat în Penitenciarul Mărgineni, cu măsura arestului la domiciliu, prevăzută de art. 202 alin. 4 lit. d din Codul de procedură penală, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Conform disp. art. 221 alin. 1 și 2 din Codul de procedură penală, pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligații: a) Să nu părăsească imobilul în care locuiește, din com. Sălcioara, sat Movila nr. 81, jud. Dâmbovița, fără pemisiunea organului judiciar care a luat măsura sau a celui în fața căruia se află cauza; b) Să se prezinte în fața instanței de judecată ori de câte ori este chemat”, se arată în decizia magistraților.

Care au fost acuzațiile procurorilor

Tag-uri:
dani, mocanu, manelist, diicot, proces, veste, proxenetism


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1767.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1767-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
„Începând cu anul 2011 și până în septembrie 2017, inculpatul Anton Ionel a inițiat și constituit un grup infracțional organizat la care au aderat inculpaţii Anton Florin, Tătărăscu Marian-Ionel, Marinescu Georgian-Iulian, Vișinescu Ionuț, Mocanu Daniel, Mocanu Romario, Bolboaşă Stelian, Anghel Marius-Constantin, precum şi alţi suspecţi cercetaţi în Marea Britanie,...

Preluat de la EVZ