Cel puţin 32 de turişti chinezi şi patru nord-coreeni au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc în Coreea de Nord. Alţi doi cetăţeni chinezi au fost grav răniţi şi sunt în stare critică.

Potrivit presei nord-coreene, Kim Jong-un a vizitat şi spitalul în care au fost transportate persoanele rănite pentru a se asigura că ”primesc cel mai bun tratament”.

Într-un mesaj postat luni dimineaţa pe Twitter, televiziunea de stat din China informa că autocarul ar fi căzut de pe un pod, în urma incidentului decedând 32 de persoane.

Coreea de Nord este o destinaţie turistică populară pentru chinezi, în special pentru locuitorii din nord-estul Chinei, scrie Mediafax.

Tag-uri:
kim, kim jong un, vizita, ambasada, china, phenian, accident, morti


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1769.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1769-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Cel puţin 32 de turişti chinezi şi patru nord-coreeni au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc în Coreea de Nord. Alţi doi cetăţeni chinezi au fost grav răniţi şi sunt în stare critică. Potrivit presei nord-coreene, Kim Jong-un a vizitat şi spitalul în care au fost...

Preluat de la EVZ