Fostul ofițer SRI a prezentat membrilor comisiei o listă cu jurnaliștii care colaborează cu serviciile de informații și sunt coordonați cu privire la articolele pe care trebuie să le scrie.

Claudiu Manda a confirmat după audieri Că este vorba despre un grup de nouă jurnaliști care ar avea legătură cu generalul Dumbravă:

„Este un grup de nouă jurnaliști, de la site-uri, televiziuni sau presă scrisă, care sunt în strânsă legătură cu domnul general Dumbravă. De asemenea, a dat exemplul unui jurnalist care este în strânsă legătură cu un ofițer SRI în vârstă de 45 de ani. Ne-a nominalizat și o persoană care ne poate da mai multe detalii. A mai dat exemplul unei persoane care este în anturajul SRI, care este apropiată de SRI și care ne-ar putea furniza mai multe informații pe această temă. A mai vorbit despre un grup de jurnaliști care primeau țintele din partea SRI și apoi lansau mesajele în media”, a precizat Claudiu Manda.

Tag-uri:
manda, jurnalisti, sri, dumbrava, dragomir, audieri, comisie, control


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1170.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1170-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Fostul ofițer SRI a prezentat membrilor comisiei o listă cu jurnaliștii care colaborează cu serviciile de informații și sunt coordonați cu privire la articolele pe care trebuie să le scrie. Claudiu Manda a confirmat după audieri Că este vorba despre un grup de nouă jurnaliști care ar avea legătură cu...

Preluat de la EVZ