Fondul de Pensii al Federației Ruse au descoperit femeia pe baza unui pașaport intern în care se arată că Koku Istanbulova s-a născut la data de 1 Iunie, 1889, potrivit The Sun.

Specialiștii au dispus efectuarea unor verificări pentru a determina dacă data nașterii femeii este cea reală. Dacă se dovedește că acest lucru este adevărat, Koku este oficial cea mai bătrână femeie din lume.

Femeia avea 27 de ani când a abdicat țarul Nicolae al II-lea, 55 de ani la sfârșitul celui De-al Doilea Război Mondial și 102 ani, când s-a dezmembrat Uniunea Sovietică.

Koku mărturisește că a fost marcată de tancurile naziste, care treceau prin fața casei sale. Femeia a fost deportată împreună cu familia ei și alți conaționali în Siberia, acuzați fiind de colaborare nazistă.

Întrebată cum a reuşit să trăiască atât de mult, Koku a răspuns simplu: “A fost voia lui Dumnezeu! Eu nu am făcut nimic pentru asta”. Bătrâna a mărturisit că nu a trăit nicio zi fericită în viața ei.

Tag-uri:
femeie, batrana, lume, koku, siberia, cecenia, deportata


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/cea-mai-batrana-femeie-din-lume-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/cea-mai-batrana-femeie-din-lume-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Fondul de Pensii al Federației Ruse au descoperit femeia pe baza unui pașaport intern în care se arată că Koku Istanbulova s-a născut la data de 1 Iunie, 1889, potrivit The Sun. Specialiștii au dispus efectuarea unor verificări pentru a determina dacă data nașterii femeii este cea reală. Dacă se...

Preluat de la EVZ