Potrivit Libertatea.ro, doar câteva zile au mai rămas până ce fanii vor afla cine va fi „Fermierul Anului” și va câștiga frumoasa sumă de 50 de mii de euro.

Cu acest prilej, Monica Bârlădeanu a anunțat că îi invită pe toți concurenții, cât și o parte din echipă să vină la ea acasă pentru a urmări împreună finala.

„I-am chemat pe toți cei din Fermă și o parte din echipă, cei care sunt în zonă și nu sunt plecați, să vină la mine miercuri seara, să vedem împreună semifinala. Aș vrea să le văd foarte mult fețele, pentru că ei au retrăit, practic, toată experiența asta, de câte ori s-au uitat, și mi se pare că ar trebui să existe un moment în care noi să ne revedem și să încheiem cu bine această experiență. Îmi pare rău că se termină. Sunt convinsă că o să fiu în sevraj iar vreo două luni și o să-mi fie dor de ei”, a spus vedeta.

Libertatea a încercat să afle de la prezentatoare cine va fi câștigătorul concursului, însă aceasta a fost extrem de secretoasă. Cu toate acesta a oferit un indiciu foarte valoros.

„Joi avem o premieră în istoria acestui format, deci, o supriză de proporții. Să vă spun ce urmează: o semifinală absolut incredibilă! Avem cinci semifinaliști în momentul ăsta. Cătălin Neamțu a intrat direct în finală. Rona a fost votată să părăsească concursul, iar asta înseamnă că în acest moment se duelează, în arenă, într-un duel care vă promit că va fi crâncen, pentru că din cinci concurenți, va trebui să rămână doar unul, care se va duela joi cu Cătălin Neamțu. Așa că Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban, Tania Popa, Vladimir Drăghia și Cosmin Natanticu se duelează miercuri seara până când doar unul va rămâne”, ne-a mai spus Monica. Ea a presimțit că finalul va fi unul exploziv, așa că i-a chemat în arenă pe mama și fratele ei, pentru a vedea live confruntarea.

„Marea finală este joi. Doamne, Doamne, va fi o explozie cu un final absolut surprinzător! V-am promis! E premieră, premieră în istoria acestui format”.

Tag-uri:
barladeanu, ferma, vedetelor, finala, castigator, prezentatoare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1183.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1183-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Potrivit Libertatea.ro, doar câteva zile au mai rămas până ce fanii vor afla cine va fi „Fermierul Anului” și va câștiga frumoasa sumă de 50 de mii de euro. Cu acest prilej, Monica Bârlădeanu a anunțat că îi invită pe toți concurenții, cât și o parte din echipă să vină...

Preluat de la EVZ