„Acesta este un demers care înseamnă o tentativă de lovitură de stat, care înseamnă o încercare violentă de preluare a puterii. Domnul Iohannis, având experiență cu cele 6 case de la Sibiu vrea acum să ia în proprietate și Palatul Victoria.

De asemenea, îi avertizez pe cei care fac astfel de demersuri că există un articol în Codul Penal referitor la inducerea în eroare cu bună știință a organelor judiciare, o faptă care se pedepsește cu închisoare.

Este aceeași dorință, același plan din 2015 de a prelua Guvernul fără să câștige alegerile. Nu vom ceda, pentru că este o acțiune violentă a lui Iohannis și a celor care îl susțin. Ei vor să înlăture acest Guvern pentru a-și impune ”Guvernul Meu”, cel care probabil trebuie să taie salariile românilor.

Primul ministru are susținere totală din partea noastră, nu a făcut absolut nimic din ceea ce se regăsește în aceea plângere penală”, a declarat Liviu Dragnea.

Tag-uri:
dragnea, iohannis, lovitura de stat, declaratii, plangere penala, dancila, pnl


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1248.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1248-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Acesta este un demers care înseamnă o tentativă de lovitură de stat, care înseamnă o încercare violentă de preluare a puterii. Domnul Iohannis, având experiență cu cele 6 case de la Sibiu vrea acum să ia în proprietate și Palatul Victoria. De asemenea, îi avertizez pe cei care fac astfel...

Preluat de la EVZ