În urmă cu câteva luni, 30 de salariați ai RENEL, protejați de aproximativ 300 de polițiști și jandarmi, au reușit printr-o acțiune în forță, să debranșeze de la rețea instalațiile electrice improvizate.

În prezent, însă, țiganii din satul Sinești, prin aceleași metode improprii, s-au rebranșat la rețeaua de înaltă tensiune. Lucrătorii RENEL au fost amenințați de țigani cu moartea, în cazul că mai vin la Sintești.

Din surse oficiale, am aflat că joi, 3 martie, lucrătorii RENEL au încercat să debranșeze din nou instalațiile electrice improvizate de țigani (…) numai că aceștia i-au pus pe fugă.

INFO

Reportajul anchetă de mai sus a fost găzduit de EVZ în ediția din data de marți, 8 martie 1994. Câțiva ani mai târziu, autorul, Horațiu Rădulescu, s-a retras din presă.

Tag-uri:
sintesti


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1198.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1198-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMemoria EVZ
În urmă cu câteva luni, 30 de salariați ai RENEL, protejați de aproximativ 300 de polițiști și jandarmi, au reușit printr-o acțiune în forță, să debranșeze de la rețea instalațiile electrice improvizate. În prezent, însă, țiganii din satul Sinești, prin aceleași metode improprii, s-au rebranșat la rețeaua de înaltă tensiune....

Preluat de la EVZ