Deși mărturisea despre ea că nu este îndrăgostită de nimeni și că nu se află în niciun fel de relație, ipostazele în care a fost surprinsă Margherita contrazic acest lucru.

Cântăreața a fost „scoasă în oraș”, la o terasă de fițe din Corbeanca de către nimeni altul decât iranianul Aslan Sadeghi, un tânăr afacerist care a încercat să o cucerească și pe Bianca Drăgușanu pe vremuri, potrivit Cancan.ro.

Margherita și Aslan Sadeghi au fost surprinși în ipostaze apropiate, în timp ce au consumat o sticlă de vin rose.

Cei doi au imortalizat momentul și au postat fotografiile pe conturile de socializare. Dacă Aslan a postat fotografia pe Insta Story, fata Clejanilor a pus-o pe contul său de Instagram.

Tag-uri:
amrgherita, clejani, iubit, aslan sadeghi, relatie, poza, instagram


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1211.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1211-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Deși mărturisea despre ea că nu este îndrăgostită de nimeni și că nu se află în niciun fel de relație, ipostazele în care a fost surprinsă Margherita contrazic acest lucru. Cântăreața a fost „scoasă în oraș”, la o terasă de fițe din Corbeanca de către nimeni altul decât iranianul Aslan...

Preluat de la EVZ