Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, le-a cerut, joi, forțelor de ordine din SUA să fie se uite cu atenție la un editorial publicat în The Washington Examiner, care susținea că Ucraina ar trebui să arunce în aer construcția, conform agenției TASS.

„Acest articol ar putea fi văzut doar ca o nebunie, probabil, este o manifestare urâtă a jurnalismului de joasă calitate care gravitează în jurul opiniei, la care forțele de ordine, inclusiv cele din Statele Unite, ar trebui să fie atente”, a declarat Peskov.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a inaugurat, miercuri, cotroversatul pod deasupra strâmtorii Kerch, în Crimeea, conducând personal, un camion Kamaz. Podul a fost terminat cu şase luni înainte de termenul stabilit chiar dacă pentru partea dedicată traficului feroviar, va trebui să se mai aştepte un an. Podul este lung de 19 km şi a costat 3,7 miliarde se dolari.

Structura leagă cele două maluri ale strâmtorii Kerch, de peninsula anexată de Moscova în 2014.

La 15 mai, publicația din SUA a apublicat un articol, semnat de Tom Rogan, în care se susținea dinamitarea Podului de la Strâmtoarea Kerch. Autorul a scris că „Ucraina ar trebui să distrugă acum elemente ale podului” și că „are mijloacele necesare pentru a lansa atacuri aeriene asupra podului”.

Tag-uri:
moscova, sua, articol presa, articol, washington examiner, washington, pod crimmea, kerch, putin


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1229.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1229-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, le-a cerut, joi, forțelor de ordine din SUA să fie se uite cu atenție la un editorial publicat în The Washington Examiner, care susținea că Ucraina ar trebui să arunce în aer construcția, conform agenției TASS. „Acest articol ar putea fi văzut doar...

Preluat de la EVZ