Președintele PSD a dezvăluit, într-o intervenție în direct, că ar fi avut o discuție cu premierul Viorica Dăncilă, în urma căreia acesta i-ar fi spus că Iohannis i-a propus să colaboreze doar cu el și să se îndepărteze de partid.

„Am avut o discuție cu premierul. Iohannis i-a propus lui Dancilă să colaboreze doar cu el și să se rupă treptat de partid pentru ca astfel ar avea de câștigat”, a declarat Dragnea, la România TV.

În legătură cu plângerea penală depusă de liderul PNL, Ludovic Orban, despre care spune că este doar o „unealtă”, Liviu Dragnea a precizat că PSD nu va sta cu mâinile în sân și va lua atitudine referitor aceste acuzații.

Dragnea l-a acuzat pe Iohannis că încearcă să acapareze întreaga putere din România.

„PSD se poziționează de partea legii și de partea românilor. Ceea ce se întâmplă în ultima perioadă nu arată decât dorința lui Iohannis de a acapara toată puterea din România. Vrea ca toate instituțiile statului să fie aservite lui”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a mai subliniat faptul că președintele Klaus Iohannis are ca plan transformarea premierului Dăncilă „într-o slugă”.

Tag-uri:
iohannis, dragnea, psd, orban, dancila


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1259.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1259-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președintele PSD a dezvăluit, într-o intervenție în direct, că ar fi avut o discuție cu premierul Viorica Dăncilă, în urma căreia acesta i-ar fi spus că Iohannis i-a propus să colaboreze doar cu el și să se îndepărteze de partid. „Am avut o discuție cu premierul. Iohannis i-a propus lui...

Preluat de la EVZ