Simona Gherghe a declarat că a fost jefuită. Incidentul s-a întâmplat chiar în fața locuinței sale, într-un cartier rezidențial din București.

Prezentatorarea TV a precizat în cadrul emisiunii Acces Direct că i-au fost furate bicicletele, din fața casei.

Simona Gherghe a menționat că a făcut plângere la poliție, dar este convinsă că nu-și va mai recupera bicicletele, pe care hoții cel mai probabil le-au vândut deja.

“Ne-au furat bicicletele din fața casei, dintr-un cartier rezidențial din București. Am făcut plângere, i-am văzut pe camere, dar n-am șanse să îi găsesc. Am încredere în poliție, dar cred că sunt deja vândute”, a declarat Simona Gherghe.

Tag-uri:
simona, gherghe, prezentatoare, biciclete, casa, rezidential, plangere, politie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1207.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1207-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Simona Gherghe a declarat că a fost jefuită. Incidentul s-a întâmplat chiar în fața locuinței sale, într-un cartier rezidențial din București. Prezentatorarea TV a precizat în cadrul emisiunii Acces Direct că i-au fost furate bicicletele, din fața casei. Simona Gherghe a menționat că a făcut plângere la poliție, dar este convinsă...

Preluat de la EVZ