În urmă cu patru ani, tânăra a reușit să indigneze comunitățile de străini din Padova, fiind acuzată de distribuirea unor idei de ură rasială și etnică, relatează Corriere dela Sera.

„Eu și poporul român nu ne vom înțelege bine niciodată, printre cur*e fără rușine, îngrijitoare în depresie și alte elemente urât mirositoare, necivilizate și needucate. Până la urmă tot vă extermin”, a scris atunci tânăra pe rețeaua de socializare.

Autoritățile au hotârât, iar tânăra a primit o condamnare de patru luni de închisoare. Între timp, mesajul a fost șters, iar tânăra, care a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, a încercat să se justifice, afirmând că a fost o reacție cauzată de stresul cotidian.

Mai mult, tatăl tinerei și-a cerut scuze prin intermediul presei locale din Padova și a anunțat că la firma pe care o deține angajează 10 străini. Sentința a fost dată după patru ani de către Tribunalul din Padova, pe baza unei legi din anul 1993. Acum și cei care au apreciat postarea xenofobă riscă să fie penalizați de autorități.

Tag-uri:
italia, Michela Bartolotta, inchisoare, condamnare, mesaj rasist, romania, facebook


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1252.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1252-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
În urmă cu patru ani, tânăra a reușit să indigneze comunitățile de străini din Padova, fiind acuzată de distribuirea unor idei de ură rasială și etnică, relatează Corriere dela Sera. „Eu și poporul român nu ne vom înțelege bine niciodată, printre cur*e fără rușine, îngrijitoare în depresie și alte elemente...

Preluat de la EVZ