”Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. (…) M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. Inainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat. Am fost arestat, am venit acasă și mereu ma întorceam la aceeași chestie. În momentul în care am schimbat ceva în viața mea, nu intenționat, pentru că probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat că atunci când faci voia ta te simți de multe ori… mic. Când faci voia Lui, te simți energizat… înălțat. Simți că nu acționezi singur. Nu am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. (…) Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață. Fiecare om primește un canon pe care trebuie să-l facă. O raportare de un minut pe zi la Dumnezeu te ajută să menții legătura cu El! E acolo!”, a spus Tudor Sișu la Trinitas TV.

Tudor Sisu a mărturisit public că s-a îndreptat către Dumnezeu după ce a ieşit din închisoare şi a stat de vorbă cu un preot.

“Am făcut sacrificii şi am dezamăgit oameni. Un tânăr, preot, m-a oprit pe stradă si m-a întrebat de ce nu vin la biserică. Eu i-am zis de ce să o fac, dacă Dumnezeu este peste tot, chiar şi la mine în cameră, când mă rog. El mi-a zis că am dreptate, că Dumnezeu este peste tot, şi l-am întrebat de ce să mai vin. El mi-a arătat atunci o baltă cu apă murdară si m-a întrebat dacă mi-e sete, beau din ea? Eu atunci am zis nu, normal, am apă curată la robinet. El mi-a zis: “Vezi? De aia trebuie să vii la biserică! Să nu bei din baltă. Vii să bei apă curată!”, a mărturisit cântăreţul.

Tag-uri:
Tudor Sisu, pocăit, Dumnezeu, droguri, condamnat


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1196.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1196-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
”Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. (…) M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. Inainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam...

Preluat de la EVZ