O femeie de 45 de ani a ajuns la spitalul din Beclean cu o hemoragie și a fost tratată de medicul ginecolog Barkal Darwish, care era de gardă în ziua de 15 aprilie.

Medicul, care profesează de mai bine de doi ani în România, a fost reclamat, după ce ar fi pipăit-o pe pacienta internată într-un salon, în toiul nopții. Salonul este situat vizavi de biroul medicului specialist. Revoltată, femeia și soțul ei au depus o plângere atât la conducerea unității medicale, cât și la Poliție.

Pe 19 aprilie, femeia, sprijinită de soțul ei, a depus o plângere la Spitalul Orășenesc Beclean în care îl acuză pe medicul Barkal Darwish de hărțuire sexuală.

Medicul sirian a recunoscut că a tratat-o pe această pacientă, însă neagă toate acuzațiile.

Eu nu am avut nicio problemă. Eu am consultat-o ca ginecolog și atâta a fost totul. Nu știu de unde a pornit treaba aceasta. Eu am fost de gardă și a venit doamna cu hemoragie. Am consultat-o, i-am dat tratament și i-am spus că în curs de 3-4 zile se oprește hemoragia. Mi-a zis că vrea să se interneze, deși i-am zis că poate urma tratamentul acasă. Asta a fost totul. În seara aceea a venit asistenta la mine și mi-a spus că pacienta are dureri de stomac și mă roagă să trec pe la ea. Am trecut pe la ea și am zis că poate problemele sunt din cauza unui medicament și i-am schimbat medicamentele, a declarat medicul ginecolog Barkal Darwish, care lucrează de doi ani la spitalul din Beclean, județul Bistrița.

Directorul Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușă, a explicat că cererea depusă de femeia respectivă a fost înregistrată și înaintată comisiei de etică, care cercetează cazul. În cazul în care acuzațiile se dovedesc a fi reale, medicul riscă să-și piardă locul de muncă.

De când lucrează la spitalul din Beclan, medicul sirian nu a primit nicio plângere și nu a fost depusă nicio sesizare la adresa sa.

Polițiștii din Beclean fac cercetări în cadrul unui dosar deschis sub aspectul infracțiunii de agresiune sexuală. La data de 23 aprilie, anul acesta, o femeie de 45 de ani a sesizat polițiștii cu privire la faptul că ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 54 de ani, medic în Spitalul Orășenesc Beclean, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Medicul Barkal Darwish are 54 de ani și este din Siria. Bărbatul a făcut studiile în România, însă în urmă cu mai bine de trei ani s-a întors în țara noastră din cauza războiului din Siria.

Cadrul medical s-a stabilit la Cluj-Napoca, împreună cu soția sa, care este româncă, de unde face naveta la spitalul din Beclean.

Tag-uri:
Abuz sexual, femeie hartuita sexual, medicul ginecolog acuzat de hartuire sexuala, abuz sexual, Spitalul Orasenesc din Beclean, Romania, Politie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1244.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1244-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O femeie de 45 de ani a ajuns la spitalul din Beclean cu o hemoragie și a fost tratată de medicul ginecolog Barkal Darwish, care era de gardă în ziua de 15 aprilie. Medicul, care profesează de mai bine de doi ani în România, a fost reclamat, după ce ar...

Preluat de la EVZ