„Ne cunoaștem de mulți ani. Giani este un personaj deja. A arătat cât de puternic este. Are foarte mulți fani, iar eu am crezut până în ultima clipă că nu va fi eliminat, doar era liderul echipei lui. Acesta a fost însă votul publicului, dar nu și al meu. Competiția Exatlon are încă multe de oferit, ne ține în continuare în suspans și le țîn pumnii in continuare participanților”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Wowbiz.ro.

În seara de 2 mai, Giani Kiriţă a părăsit competiţia din Republica Dominicană. Mulţi se aşteptau să ajungă chiar în finală, însă drumul său a luat sfârşit în acest show. Certurile l-au condus spre eliminare, însă au avut loc şi împăcări uimitoare!

A fost, cu siguranţă, unul dintre cei mai vocali concurenţi de la „Exatlon”. Giani Kiriţă a părăsit show-ul acum. Conform informaţiilor obţinute de reporterii viva.ro, el ar fi ieșit din concurs pentru că a avut o perioadă în care s-a certat foarte des cu Războinicii, echipa adversă, motiv pentru care și-a atras și antipatia publicului.

„Nu mi-a mai bătut inima așa de tare de foarte mult timp, cu toate că mi-am dorit foarte mult că cei doi să rămână (n.r.- Valentin Chiș și Cătălin Cazacu). Sunt multe de zis, iar am acele o mie de gânduri. Dacă nu aveam această problema, cu siguranță i-aș fi hăituit pe acești tineri (n.r. – referire la Războinici) cum am făcut-o până acum. Nu scăpau ușor de mine. Vrau să le mulțumesc și colegilor mei, (…) în special lui Vladimir, noi înainte eram foarte certați, lumea nu știe, acum nu vreau să-l bat decât la cărți. Am legat prietenii frumoase, una dintre ele este cu acest băiat pe motocicletă (n.r. Cătălin Cazacu); înainte să vin la nu știam cine este, i-am căutat numele pe Google și m-am întrebat . Și de la început mi-a zâmbit și a fost chimia aia. Bruce, un băiat foarte de treaba, corect și un sportiv foarte bun. (…) Pe Larisa am încurajat-o tot timpul.(…) Dacă am greșit față de acești băieți (referire la Războinici), am greșit pentru corectitudine. Voi știți că asta sunt. Ei au înțeles greșeală, când vor să joace în viață, să joace cu cei puternici, să-i lase pe cei slabi deoparte. Vreau că cineva din echipa mea să iasă câștigătorul Exatlon”, a spus Giani Kiriţă.

Tag-uri:
kirita, relatie, bianca dragusanu, amic, declaratii, exatlon


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1269.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1269-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Ne cunoaștem de mulți ani. Giani este un personaj deja. A arătat cât de puternic este. Are foarte mulți fani, iar eu am crezut până în ultima clipă că nu va fi eliminat, doar era liderul echipei lui. Acesta a fost însă votul publicului, dar nu și al meu....

Preluat de la EVZ