Joi vremea va continuă să fie instabilă în regiunile intracarpatice, unde pe arii relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice.

Cu toate acestea, cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor mai fi la fel de importante precum cele din cursul zilei de miercuri. În restul țării aversele de ploaie se vor semnala doar cu totul izolat și vor fi slabe cantitativ, scrie Antena1.

Vântul va suflă moderat spre tare în jumătatea nordică a țării și slab, cel mult slab până la moderat în cea sudică. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 16-21 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu valori ușor mai ridicate așteptate în sudul Banatului) și 21-26 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Locuitorii Capitalei vor avea nevoie de umbrelă deoarece va ploua. Temperaturile maxime și cele minime se vor încadra între 25°C și 12°C. Vânt va bate pe direcția V cu 10 – 15 km/h. Șanse de ploaie sunt ridicate – 30%, iar cantitate precipitații atinsă de 1 l/m².

Tag-uri:
vremea, anm, furtuni, fenomene, extreme, ploiae, furtuna, meteo


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1209.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1209-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialVremea
Joi vremea va continuă să fie instabilă în regiunile intracarpatice, unde pe arii relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Cu toate acestea, cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor mai fi la fel de importante precum cele din cursul zilei de miercuri. În...

Preluat de la EVZ