Când socotelile păreau încheiate, Adriana Bahmuțeanu a scos din nou ghearele și a adus acuzații grave lui Prigoană, spunând că a bătut-o: „Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi”.

Declarația a urmat ca o motivare a noilor operații estetice pe care vrea să și le facă.

Celebrul afacerist, care are doi copii cu Adriana, a reacționat dur:

„Să prezinte certificatul medico-legal şi discutăm pe documente. M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului. Educaţia nu-mi permite să ridic mâna la o femeie. Eu nu am mai vorbit cu Adriana de trei ani şi jumătate, comunicăm doar prin intermediul avocaţilor”, a declarat Silviu Prigoană.

(…) Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Da (n.r.: de la căsnicie). Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Din păcate, da (n.r.: a stat în continuare). Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb. (…). Nu ştiu când mă operez, doar am vorbit cu doctorul aşa. Eu sunt mamă cu normă întreagă„ a povestit Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii XNS, citată de cancan.ro.

Tag-uri:
prigoana, adriana bahmuteanu, bataie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1296.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1296-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMonden
Când socotelile păreau încheiate, Adriana Bahmuțeanu a scos din nou ghearele și a adus acuzații grave lui Prigoană, spunând că a bătut-o: „Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi”. Declarația a urmat ca o motivare a noilor operații estetice pe care vrea să și le facă. Celebrul afacerist, care are...

Preluat de la EVZ