Conform informațiilor oferite de medicii care îl tratează pe Dumitrașcu, sursa stării sale de rău a fost dată de o afecțiune foarte gravă. Conferențiarul universitar a suferit, joi după-amiaza, un atac vascular, pe stradă, după ce ieșise din emisiunea în care fusese invitat la postul România TV.

Ambulanța a venit imediat și l-a transportat la Spitalul Universitar din Capitală. Noile informații apărute vineri arată că psihologul a fost operat de urgență.

Starea sa este în continuare gravă, conform informațiilor prezentate la postul România TV. Acesta se zbate între viață și moarte, iar medicii care îl tratează afirmă că totul va fi decis în următoarele câteva ore.

Psihologul Dumitrașcu are mai multe afecțiuni care îi afectează sănătatea, printre cele mai grave fiind diabetul care îi îngreunează viața.

Tag-uri:
dumitrascu, hanibal dumitrascu, invitat, atac vascular, diabet, invitat romania tv, invitat antena 3


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1305.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1305-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Conform informațiilor oferite de medicii care îl tratează pe Dumitrașcu, sursa stării sale de rău a fost dată de o afecțiune foarte gravă. Conferențiarul universitar a suferit, joi după-amiaza, un atac vascular, pe stradă, după ce ieșise din emisiunea în care fusese invitat la postul România TV. Ambulanța a venit...

Preluat de la EVZ