Prin această decizie au scăpat de măsura asiguratorie și alți demnitari, din acea perioadă, precum Petre Roman, fost primul ministru, Virgil Măgureanu, fostul șef al Serviciului Român de Informații și Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru.

Judecătorii de la Înalta Curte au respins și cererea liderului revoluționarilor, Teodor Mărieș, de sesizarea a CCR, însă, la acestă soluție are drept de recurs în 48 de ore.

Ion Iliescu are o pensie de circa 3.900 de lei și mai beneficiază de o indemnizaţie de 5.331, pentru că a ocupat funcţia supremă în stat. El a declarat că deține doar apartamentul în care locuiește cu soția sa și o mașină.

Tag-uri:
iliescu, ion, ion iliescu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1276.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1276-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Prin această decizie au scăpat de măsura asiguratorie și alți demnitari, din acea perioadă, precum Petre Roman, fost primul ministru, Virgil Măgureanu, fostul șef al Serviciului Român de Informații și Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru. Judecătorii de la Înalta Curte au respins și cererea liderului revoluționarilor, Teodor Mărieș, de sesizarea...

Preluat de la EVZ