Razvan si Dani, cei care ani la randul au intrat in casele telespectatorilor la primele ore ale diminetii, vor fi inlocuiti. Vinerea viitoare, cei doi matinali nu vor putea fi prezenti la emisiunea pe care o prezinta, motiv pentru care au cerut “invoire”.

CUTREMUR în Antena 1. Răzvan și Dani, ÎNLOCUIȚI de la Neatza! Cine a luat această decizie CONTROVERSATĂ

Potrivit declarațiilor lui Dani Oțil, aceștia vor lipsi pentru a se duce la reuniunea de liceu. „De vineri într-o săptămână, ne vedem cu foștii colegi (…) Vineri, avem o ediție specială în care, pentru prima dată în istorie, cineva ne va ține locul. Nu pot să spun mai mult”, a declarat Dani.

Brenciu, înlocuitorul matinalilor!

“Vinerea viitoare noi doi plecam la resita la reuniunea cu colegii. Noi lipsim! Se aproba?”, au spus cei doi, vineri, in emisiune. “Daca telespectatorii nu sunt de acord, eu nu pot sa vin fara acordul lor. Sa fie clar!”, a spus Brenciu. “Se aproba? Se aproba!”, au anuntat matinalii, potrivit spynews.ro.

Horia Brenciu a prezentat ani la randul matinalul, inainte de Razvan si Dani, iar telespectatorii se pare ca vor avea ocazia sa il vada din nou pe artist in aceasta postura.

Tag-uri:
razvan, dani, neata, despartire, inlocuire, horia, brenciu, antena1


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1306.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1306-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Razvan si Dani, cei care ani la randul au intrat in casele telespectatorilor la primele ore ale diminetii, vor fi inlocuiti. Vinerea viitoare, cei doi matinali nu vor putea fi prezenti la emisiunea pe care o prezinta, motiv pentru care au cerut 'invoire'. CUTREMUR în Antena 1. Răzvan și...

Preluat de la EVZ