Una dintre misiunile Gărzilor Democraţiei va fi monitorizarea viitoarelor alegeri, pentru a preveni fraudele. „Prima misiune de anvergură a Gărzilor Democraţiei va fi să oprească hoţia la alegerile din 2019, având reprezentanţi în toate secţiile de votare. Nu vom lăsa România să moară în genunchi”, a spus preşedintele partidului, Remus Cristy Băisan.

El a precizat că Gărzile Democraţiei vor funcţiona în fiecare localitate din România, fiind structuri organizate ierarhic şi caracterizate prin disciplină.

România Modernă şi Demnă este un partid înfiinţat în anul 2017. Formațiunea susține că România a fost capturată de „mafii politice” care cumpără voturi și că soluția este o prezență cât mai mare la urne pentru a strica demersul unor „centre de putere obscure”.

Tag-uri:
garzile, democratiei, partid


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1300.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1300-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Una dintre misiunile Gărzilor Democraţiei va fi monitorizarea viitoarelor alegeri, pentru a preveni fraudele. „Prima misiune de anvergură a Gărzilor Democraţiei va fi să oprească hoţia la alegerile din 2019, având reprezentanţi în toate secţiile de votare. Nu vom lăsa România să moară în genunchi', a spus preşedintele partidului,...

Preluat de la EVZ