Vineri, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte, unde temporar înnorările se vor accentua și mai ales după-amiaza și seara, local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile pot avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în estul Transilvaniei și 28 de grade în Muntenia, iar cele minime se vor situa între 6 și 16 grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade, potrivit România Tv.

Pentru ziua de sâmbătă, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în special după-amiaza și seara, în zonele montane și submontane și local în rest, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile sudice și centrale. Izolat ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

În București, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și mai ales spre seară și noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

Duminică, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată îndeosebi în zonele de deal și de munte, unde înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade. BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorări mai ales după-amiaza când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

De luni, vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai mare, la începutul intervalului în zonele montane, apoi și în jumătatea de vest a teritoriului.

Tag-uri:
vreme, vremea romania, temperaturi, prognoza, cald, ploi, vijelii, averse, soare, canicula, inundatii, meteo, meteorologi, anunt


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1280.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1280-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Vineri, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte, unde temporar înnorările se vor accentua și mai ales după-amiaza și seara, local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile pot avea și...

Preluat de la EVZ