Tânărul tocmai își terminase stagiul militar și se întorcea acasă. Trenul cu care se deplasa a acumulat întârzieri de o săptămână, timp în care, militarul și-a terminat rația de mâncare și i-a fost rușine să le ceară celorlalți pasageri. În final, militarul a murit de inaniție, scrie Daily NK.

Potrivit Daily NK, autoritățile nord-coreene le furnizează soldaţilor care şi-au terminat stagiul militar câte trei raţii de mâncare pentru drumul spre casă, care poate dura şi 24 de ore în condițiile în care trenurile nu au întârzieri.

În Coreea de Nord, întârzierile trenurilor sunt destul de frecvente, asta din cauza problemelor tehnice şi celor de alimentare cu energie electrică. Mai mult, trenurile sunt obligate să se oprească dacă se intersectează cu o garnitură feroviară a unui lider de la Phenian, și să aștepte ca aceasta să treacă.

Tag-uri:
militar, mort de foame, nord coreea, tren


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1451.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1451-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Tânărul tocmai își terminase stagiul militar și se întorcea acasă. Trenul cu care se deplasa a acumulat întârzieri de o săptămână, timp în care, militarul și-a terminat rația de mâncare și i-a fost rușine să le ceară celorlalți pasageri. În final, militarul a murit de inaniție, scrie Daily NK. Potrivit...

Preluat de la EVZ