Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că în cadrul coaliției trebuie stabilit un candidat unic la alegerile prezidențiale din 2019, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci ”se deschid alte posibilități”. Este pentru prima oară când Tăriceanu vorbește despre o rupere a coaliției de guvernare.

Preşedintele Senatului a mai spus că această variantă este „optimă”, „dacă o să accepte şi ei”.

„Eu cred că varianta optimă este o candidatură unică, dacă o să accepte şi ei, o să mergem cu o candidatură unică, dacă nu, atunci sigur că se deschid alte posibilităţi, dar eu cred că aceasta va fi prima opţiune”, a mai spus Tăriceanu, informează Mediafax.

Întrebat dacă va candidat la preşedinţie, liderul ALDE a răspuns că pentru a candida „trebuie să devin candidat, ca să fiu candidatul, în primul rând, al coaliţiei”.

Tag-uri:
tariceanu, premiera, politica, romania, rupere, coalitie de guvernare, psd alde, psd, dragnea, prezidentiale, 2019


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1432.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1432-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că în cadrul coaliției trebuie stabilit un candidat unic la alegerile prezidențiale din 2019, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci ”se deschid alte posibilități”. Este pentru prima oară când Tăriceanu vorbește despre o rupere a coaliției de guvernare. Preşedintele Senatului a...

Preluat de la EVZ