Dragnea a cerut să intervină telefonic în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, unde, mai devreme, jurnalistul Mihai Gâdea prezentase documentul integral al denunțului depus de Orban la Parchetul General.

Pentru că liberalul a vorbit de consultanții israelieni în argumentele depuse pentru denunț, Dragnea a ținut să facă mai multe precizări despre acești experți.

S-a vorbit despre cei 3 oameni, cetățeni israelinei. Ei lucrează cu șefi de state, sunt oameni respectabili. Noi am avut contract cu ei la alegerile parlamenare, s-a închis în 2016. Nu mai avem contract cu ei. Nu cred că doamna Viorica Dăncilă a vorbit vreodată cu ei. Dacă Orban are o problemă, să mă acuze pe mine de înaltă trădare. Acei oameni nu aveau cum să o influențeze pe Viorica Dăncilă. Intenționăm să luăm legătura cu ei și să colaborăm și la alte alegeri.

Nu cred că acea plângere penală e făcută de Ludovic Orban. Orice procuror care are o brumă de respect pentru profesie nu poate da curs acelei solicitări. Ei nu am făcut nicio ilegalitate, doamna Dăncilă nu a făcut nicio ilegalitate. Premierul nu va demisiona”, a ținut să precizeze Liviu Dragnea.

Cu această ocazie, liderul PSD a fost întrebat și despre mutarea ambasadei României din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. Reamintim că modul în care Dăncilă și Dragnea au prezentat spre informarea publicului informațiile cu privire la acest posibil curs de acțiune stă la baza denunțului făcut de Orban.

„O să vedem ce se întâmplă după analiza MAE. Poate să fie da, poate să fie nu”, a încehiat președintele Camerei Deputaților.

Tag-uri:
dragnea, orban, denunt orban, dancila, tradare, denunt dancila, dragnea orban


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1471.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1471-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Dragnea a cerut să intervină telefonic în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, unde, mai devreme, jurnalistul Mihai Gâdea prezentase documentul integral al denunțului depus de Orban la Parchetul General. Pentru că liberalul a vorbit de consultanții israelieni în argumentele depuse pentru denunț, Dragnea a ținut să facă mai...

Preluat de la EVZ