Șoferul unui TIR s-a angajat într-o depășire extrem de periculoasă, într-o curbă de pe raza județului Suceava, fiind aproape de a produce o tragedie. Gestul său a fost blamat de foarte mulți internauți, scrie adevarul.ro.

Șoferul unui TIR s-a angajat într-o depășire foarte periculoasă la intrarea în orașul Frasin dinspre municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe raza județului Suceava, punând în pericol viața persoanelor aflate într-o mașină ce circula regulamentar din sens opus. Depășirea a fost surprinsă de camera de bord a vehiculului ce era condus regulamentar. Imaginile au fost făcute publice pe rețele de socializare, iar șoferul TIR-ului a fost criticat de toți internauții, care doresc ca acesta să fie lăsat fără permis de conducere de către polițiști.

„Uite așa fac accidente niște oameni care nu gândesc, nu cei care merg cu 52 în localitate. Să le fie rușine!”, a scris Daniel Rusu.

„Ce a făcut acest șofer nu are nici o scuză, trebuie să fii sinucigaș sa faci asta, dar și lipsa infrastructurii duce la aceste riscuri. Ar trebui toți să conștientizăm și să ne gândim și la cel de lângă noi nu să lipim mâinile pe volan, privirea înainte, ochelari de cal și am drumul meu, de restul mi se rupe”, a menționat și Ionel Moroșan.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/la-un-pas-de-tragedie-soferul-unui-tir-depasire-extrem-de-periculoasa-trebuie-sa-fii-sinucigas-video-48970.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/la-un-pas-de-tragedie-soferul-unui-tir-depasire-extrem-de-periculoasa-trebuie-sa-fii-sinucigas-video-48970-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv