Personaj fabulos, Regina Victoria a dat chiar numele epocii în care a domnit (timp de 63 de ani) – epoca victoriană – definită de rigori şi conservatorism.

Interes Planetar

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost declaraţi soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii ca-n poveşti derulată sâmbătă în capela St. George a castelului Windsor, au transmis marile agenţii de presă. Evenimentul, iconoclast de la un capăt la altul, a ieşit din tiparele rigide şi a suscitat un interes uriaş la nivel mondial. Doar una dintre televiziunile americane, spre exemplu, care au transmis, în direct evenimentul, a avut peste 20 de milioane de vizualizări doar pe Facebook.

Cea mai admirată familie regală din Europa a dat tonul şi de această dată. Harry s-a căsătorit cu o fată din popor, din America, actriţă care mai trecuse printr-o căsnicie, cu o mamă de culoare şi un tată producător de film, care nu a participat la nuntă în urma unui scandal recent.

Nu o iubesc pe Meghan!

Camilla Parker: „Dacă eu eram regină, nu aș fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o rușine pentru familia regală britanică”, ar fi spus soția Prințului Charles. „Regina Elisabeta a II-a nu o place deloc pe Meghan. Îşi dorea o mireasă aristocrată pentru nepotul ei. Este îngrozită de faptul că este vorba de o actriţă care a jucat în scene sexy, care mai este divorţată, metisă şi americancă. Ii este teamă că aceasta va stârni scandal şi îi va frânge inima lui Harry”. Site-ul revistei Globe, care publicat declaraţiile este atât de accesat încât s-a blocat şi nu mai putea fi consultat la ora scrierii acestui articol.

Tag-uri:
meghan, harry


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/10-nunta-agerpres-11117382.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/10-nunta-agerpres-11117382-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Personaj fabulos, Regina Victoria a dat chiar numele epocii în care a domnit (timp de 63 de ani) – epoca victoriană – definită de rigori şi conservatorism. Interes Planetar Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost declaraţi soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii ca-n poveşti derulată sâmbătă în capela St....

Preluat de la EVZ