Conform lui Alina Mungiu Pippidi, primul contactat a fost grupul Inițiativa România, însă liderul grupului, Mihai Polițeanu, a spus „pas”, așa că s-a recurs la varianta Orban.

„Plîngerea de la șeful opoziției e o minge atît de stîngaci ridicată la fileu, că pînă și trupa fostului meu șofer, o microsocietate civilă anexată Cotroceniului, nu a vrut să se bage. Bine că s-a băgat Ludovic Orban, asta e ca și cum te-ai semna pe armă înainte să te lămurești dacă poți să faci și crima.

Dl. Orban mai are și candoarea să spună că a vorbit cu unii care l-au luminat să facă o plîngere penală contra dnei Dăncilă pentru înaltă trădare. Câtă minte poate avea cineva să dea drumul la asemenea aberații, susținute așa de prost în presa securistă că ai impresia că dna Dăncilă trebuie condamnată pentru trădarea limbii române, că doar de asta e vorba la toate orele, nu înțeleg unii ce spune ea, își vine să crezi că atunci cînd nu era o femeie prim ministru și erau ei pe acolo curgea claritatea de la palatul Victoria în cadența Clavecinului bine temperat. Trădătoarea!”, a scris Pippidi, conform Inpolitics.

Tag-uri:
pippidi, mungiu, bomba, orban, denunt, dancila, dragnea, guvern, demisie, iohannis


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1509.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1509-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Conform lui Alina Mungiu Pippidi, primul contactat a fost grupul Inițiativa România, însă liderul grupului, Mihai Polițeanu, a spus „pas”, așa că s-a recurs la varianta Orban. „Plîngerea de la șeful opoziției e o minge atît de stîngaci ridicată la fileu, că pînă și trupa fostului meu șofer, o microsocietate...

Preluat de la EVZ