Victimele accidentului din Ungaria se întorceau din Slovenia, unde au muncit în agricultură, probabil la cules de căpșuni. Se pare că patru dintre acestea sunt din comuna Mică, iar alte cinci din comuna Bălăușeri, județul Mureș.

Primarul din comuna Mică, Szekely Ladislau, a declarat că patru dintre cei care au murit, ieri, în accidentul din Ungaria, sunt din satele Căpâlna de Sus și Deaj. Este vorba despre trei bărbați și o femeie, doi dintre ei fiind frați, iar femeia soția unuia dintre ei.

”Toți veneau de la muncă din Slovenia, iar tatăl celor doi băieți era în fața lor pentru că a venit cu altă familie. Ceilalți cinci din câte am înțeles erau din Agrișteu, comuna Bălăușeri. Am luat legătura cu asiguratorul și m-a asigurat că asigură repatrierea, transport, înmormântare, tot. Aveau pe mașină asigurare și pe persoane, așa se pare”, a spus Szekely Ladislau.

Primarul din comuna Mică a vorbit, astăzi, cu familiile victimelor. Aceștia aveau până în 40 de ani, potrivit sursei citate.

Nouă persoane au murit, marți seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România și un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Poliția din zona Pest.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/carnagiul-din-ungaria-victimele-se-intorceau-din-slovenia-unde-au-fost-la-munca-49027.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/carnagiul-din-ungaria-victimele-se-intorceau-din-slovenia-unde-au-fost-la-munca-49027-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv