Un accident cumplit în care au murit nouă români, pasageri ai unui microbuz, a avut loc marți, 22 mai, în apropiere de Budapesta. Potrivit poliției maghiare, vina i-ar aparține șoferului de microbuz în care se aflau victimele, scrie adevarul.ro.

Șoferul ar fi forțat o depășire pe un drum național din Ungaria, iar vehiculul pe care îl conducea s-a izbit violent de un camion care transporta nisip. Acesta realiza o transmisie live pe Facebook chiar în momentul în care s-a produs tragedia. Potrivit unor surse, șoferul se numește Petru Kalau, este din localitatea Deaj (județul Târgu Mureș) și era tatăl a doi copii. Șapte dintre cei nouă pasageri ar fi din localitatea Deaj, iar alți doi dintr-un alt sat mureșean, Agrișteu.

Informația a apărut și pe pagina de Facebook Info Trafic Târgu Mureș, unde internauții susțin că Petru Kalau s-ar fi aflat la volanul microbuzului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/cine-este-soferul-care-a-provocat-accidentul-din-ungaria-doi-copii-au-ramas-fara-tata-49024.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/cine-este-soferul-care-a-provocat-accidentul-din-ungaria-doi-copii-au-ramas-fara-tata-49024-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv