Clienta, Cara Koscinski, a relatat păţania pe contul său de Facebook iar de pe reţelele de socializare povestea a ajuns în mass-media.

“Publix a refuzat să scrie cuvintele ‘Summa cum laude’ crezând că este o obscenitate”, a scris Coscinski pe contul său. Potrivit ei, algoritmul informatic al magazinului a identificat cuvântul ‘cum’ (cu, în latină) cu un lucru vulgar, care face referire la sex.

Cu toate acestea ea le-a explicat pe îndelete angajaţilor că este vorba de o expresie în limba latină.

Pe tortul de vanilie şi ciocolată comandat de Koscinski, care locuieşte în Charleston (Carolina de Sud) au fost trecute în final puncte puncte, în loc de ‘cum’, iar soţul ei trimis să-l ridice nu şi-a dat seama când l-a adus acasă.

Jacob Koscinski, în vârstă de 18 ani, sărbătorit de familie după ce a absolvit cu note maxime, s-a simţit umilit de greşeala comisă de magazin şi în plus a fost nevoit să explice invitaţilor ce a vrut mama lui să fie scris pe tort.

În pozele făcute tortului se putea citi ‘Congrats Jacob! Summa — Laude class of 2018.’, cu alte cuvinte “Felicitări Jacob! Summa — Laude promoţia 2018′.

Cara Koscinski, care a făcut comanda de tort online a primit înapoi cei 70 de dolari şi un voucher de cumpărături la magazinele Publix drept compensaţie.

Tag-uri:
tort, cenzurat, Summa cum laude, magazin, Koscinski, Carolina, latină


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/tort-cenzurat1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/tort-cenzurat1-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Clienta, Cara Koscinski, a relatat păţania pe contul său de Facebook iar de pe reţelele de socializare povestea a ajuns în mass-media. 'Publix a refuzat să scrie cuvintele 'Summa cum laude' crezând că este o obscenitate', a scris Coscinski pe contul său. Potrivit ei, algoritmul informatic al magazinului a identificat...

Preluat de la EVZ