Conform unui memorandum aprobat în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, acţiunea are loc la invitaţia preşedintelui Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene, Dominique de Buman, în scopul „extinderii bazei de cooperare dintre cele două foruri legislative”.

Din delegaţia condusă de Liviu Dragnea va face parte şi vicepreşedintele Camerei Gabriel Vlase

Proiectul de program cuprinde o întrevedere oficială cu preşedintele Confederaţiei Elveţiene, Alain Berset, convorbiri cu preşedintele Consiliului Naţional, Dominique de Buman, cu preşedintele Comisiei pentru politică externă a Consiliului Statelor, Filippo Lombardi, precum şi cei trei consuli onorifici ai României în Confederaţia Elveţiană.

Pe de altă parte, procurorii DNA au cerut condamnarea la închisoare cu executare a inculpaților din dosarul DGASP Teleorman, în care președintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu.

Pronunţarea în acest dosar a fost amânată pentru 29 mai.

Liderul PSD a declarat încă o dată că se vede victimă a procurorilor anticorupție, care, din punctul său de vedere, ar fi în stare să ceară chiar pedeapsa pe viață.

Tag-uri:
Dragnea, vizita oficiala, dosar, ICCJ, Bombonica


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1660.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1660-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Conform unui memorandum aprobat în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, acţiunea are loc la invitaţia preşedintelui Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene, Dominique de Buman, în scopul „extinderii bazei de cooperare dintre cele două foruri legislative'. Din delegaţia condusă de Liviu Dragnea va face parte şi vicepreşedintele Camerei Gabriel Vlase Proiectul de...

Preluat de la EVZ