Vouchere în valoare de 1.000 de euro, oferite pentru achiziţionarea de maşini noi, în acelaşi timp cu predarea la Remat a autoturismelor vechi. Acestea sunt prevederile proiectului pe care Lucian Iliescu îl propune spre aprobare Consiliului General al PMB.

Pe lângă prima de casare, în valoare de 6.500 de lei, care se acordă în prezent prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto, beneficiarul proiectului al cărui iniţiator este consilierul Iliescu, va primi suma de 1.000 de euro.

Printre condiţiile impuse celor care pot profita de pe urma acestui proiect se numără: să nu aibă datorii la bugetul local, să aibă domiciliul în Bucureşti şi să fie de cel puţin trei ani proprietarii maşinilor pe care vor să le predea la Remat.

„Această măsură contribuie la încurajarea achiziţiei de către bucureşteni a autoturismelor noi, din ce în ce mai performante din punct de vedere al impactului asupra mediului, şi va fi coroborată cu măsurile de restricţionare a accesului autovehiculelor poluante în Bucureşti”, se arată în proiectul de hotărâre propus de Iliescu.

Tag-uri:
Proiect, RAbla, bucuresteni, vouchere, Iliescu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1643.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1643-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Vouchere în valoare de 1.000 de euro, oferite pentru achiziţionarea de maşini noi, în acelaşi timp cu predarea la Remat a autoturismelor vechi. Acestea sunt prevederile proiectului pe care Lucian Iliescu îl propune spre aprobare Consiliului General al PMB. Pe lângă prima de casare, în valoare de 6.500 de lei,...

Preluat de la EVZ