Un cetăţean român a murit, joi, într-un accident rutier în Ungaria, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE), la solicitarea AGERPRES.

„Ambasada României în Ungaria urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 24 mai în apropierea oraşului Budapesta, Ungaria, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în România”, arată MAE.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor.

Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii misiunii diplomatice, în urma accidentului şoferul unuia dintre autoturisme, cetăţean român, a decedat, arată MAE.

O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară.

Ambasada României la Budapesta monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu autorităţile locale, evidenţiază MAE.

Tag-uri:
roman, accident, accident ungaria, ungaria accident, roman murit, victima roman, mae


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1741.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1741-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Un cetăţean român a murit, joi, într-un accident rutier în Ungaria, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE), la solicitarea AGERPRES. „Ambasada României în Ungaria urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 24 mai în apropierea oraşului Budapesta, Ungaria, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în...

Preluat de la EVZ