Exatlon

Exatlon. Toate episoadele

Exatlon România

Imediat după ce a câștigat Exatlon, Vladimir Drăghia a intrat în direct la TV și a făcut declarații. „Nimic nu te poate pregăti pentru momentul asta. Mulțumesc celor care au crezut în mine. Nu am câștigat eu, ci cauza pentru care am luptat-o! Au fost cinci luni de muncă, de suferință, încununate de succes.

Mulțumesc mult încă o dată! La început mă gândeam să donez jumătate, așa mi se părea normal. Dar am început să găsesc mai multă bucurie în acest drum și am realizat că sunt foarte câștigat, că nu e cinstit să îi păstrez.

Cel mai bine e să îi ofer. Cel mai important lucru, cea mai importantă lecție este exemplul pe care îl pot oferi celor de acasă. Dacă eu am putut, puteți și voi. Dacă am putut să ofer după dormit pe scânduri, de mâncat orez, e ușor, nu e deloc greu! E atât de simplu!”, a spus Vladimir Drăghia, la WOWBiz, după ce a luat premiul de 100.000 euro.

Anterior, Drăghia declara că nu crede că va câștiga. Vladimir Drăghia, unul din cei mai populari concurenți de la Exatlon, a mărturisit că a stat cu emoții și, preț de câteva momente, s-a gândit că ar putea fi eliminat „Sunt vreo 10 secunde în care se așteaptă numele (n.r. numele celui eliminat) și atunci am simțit ceva…Nu mă așteptăm să trec cu bine peste votul publicului. Mereu am avut impresia despre mine că sunt mai degrabă antipatic decât simpatic, pentru foarte mulți oameni.

Sunt conștient că am cele mai multe șanse să ies azi, mâine, poimâine. Dacă voi pierde jocul, depinde cine e favorit. Ți se schimbă destinul în Exatlon de la o zi la altă, de la un punct la altă”, a spus Vladimir Drăghia.

Tag-uri:
draghia, vladimir draghia, castigator exatlon, castigator exatlon 2018, cine a castigat exatlon


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1724.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1724-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Exatlon Exatlon. Toate episoadele Exatlon România Imediat după ce a câștigat Exatlon, Vladimir Drăghia a intrat în direct la TV și a făcut declarații. „Nimic nu te poate pregăti pentru momentul asta. Mulțumesc celor care au crezut în mine. Nu am câștigat eu, ci cauza pentru care am luptat-o! Au fost cinci...

Preluat de la EVZ