„Când tu întrebi sau lași să se înțeleagă că nu ar mai fi bani ca stat până la final de an să asiguri exact ceea ce doare – pensia, salariul veniturile populației – cel din piață, investitorul, deja are un semnal, că vine cu un cost mai mare atunci când cumpără titluri de stat – îți face o ofertă mult mai scumpă. Iar costurile le suportă toți românii”,a spus ministrul, la Antena 3.

Teodorovici susține că Iohannis a primit deja toate informațiile relevante de la Ministerul de Finanțe.

„La una dintre aparițiile domniei sale a cerut în scris de la noi de la minister partea de execuție bugetară pentru că nu apăruse pe site. Și i-am dat frumos cifrele în baza cărora domnul Președinte a făcut interpretarea proprie”, mai spune ministrul.

În mod democratic, responsabilitatea fiscală aparține Guvernului, care va fi taxat de cetățeni la momentul votului, dacă este ceva problematic.

„Bani sunt și vor fi până la sfârșitul anului, fără niciun fel de probleme – și pentru pensii, dar și pentru salarii! Pentru că mă uit pe cifrele pe care le am”, a încheiat Teodorovici.

Tag-uri:
iohannis, teodorovici, pensii, politica fiscala, guvern, pensiisalarii, bani pensii, anunt pensii


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1770.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1770-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Când tu întrebi sau lași să se înțeleagă că nu ar mai fi bani ca stat până la final de an să asiguri exact ceea ce doare - pensia, salariul veniturile populației - cel din piață, investitorul, deja are un semnal, că vine cu un cost mai mare atunci...

Preluat de la EVZ