Din lipsă de timp, tot mai mulţi români apelează la mâncărurile preparate rapid aşa că începând de sâmbătă de la ora 12.00, bucureştenii sunt aşteptaţi cu o gamă largă de bunătăți, de la burgeri, hot-dogs, sandvișuri, tacos & burritos până la paste, grills & barbeques, dar și deserturi delicioase.

Ofertele culinare vor fi acompaniate şi de muzică bună, iar toţi cei ce vor vizita Romexpo se vor bucura de o serie de concerte susținute de cunoscute trupe românești. Festivalul se va încheia luni, 28 mai, cu un concert Șuie Paparude.

Push up. Un text – cult al dramaturgiei contemporane, la TNTm

Teatrul Național din Timișoara prezintă duminică, de la ora 19.00, pe scena Sălii 2, spectacolul Push Up de Ronald Schimmelpfennig, în traducerea lui Victor Scoradeț. Considerat un text-cult al dramaturgiei contemporane europene, Push Up explorează unul dintre miturile preferate ale lumii contemporane: acela că singurul drum acceptabil este cel care merge în sus. Că nimic nu-ți poate sta în cale în drumul spre vârful piramidei. Nici semnele timpului, nici emoțiile, nici setea de căldură umană. Push Up dezvăluie patru situații de viață, patru întâlniri, patru oportunități de comunicare. Pentru ce sau pentru cât ești dispus să renunți la tot ceea ce eşti? E întrebarea la care fiecare dintre personaje este provocat să răspundă. Şi fiecare răspunde aşa cum crede sau ştie mai bine.

Push Up este prima colaborare dintre regizorul Alexandru Maftei (cunoscut publicului ca regizor de film, pentru „Bună, Ce faci?” sau „Domnișoara Christina”) și actorii Naționalului timișorean. Romeo Ioan, Ana-Maria Cojocaru, Flavia Giurgiu, Cristina König, Adrian Jivan, Doru Iosif, Victor Manovici şi Victoria Rusu sunt cei care dau viață poveștilor imaginate de Ronald Schimmelpfennig.

Tag-uri:
bucharest, food


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1698.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1698-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialCultură
Din lipsă de timp, tot mai mulţi români apelează la mâncărurile preparate rapid aşa că începând de sâmbătă de la ora 12.00, bucureştenii sunt aşteptaţi cu o gamă largă de bunătăți, de la burgeri, hot-dogs, sandvișuri, tacos & burritos până la paste, grills & barbeques, dar și deserturi delicioase. Ofertele...

Preluat de la EVZ