Georgeta Kornmann, sora lui Ilie Năstase, a decedat azi, în ziua în care marele sportiv român s-a ales cu două dosare penale după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și ulterior fără permis.

“Dragi prieteni, Viața este o serie de urcușuri și coborâșuri, iar în momentele dificile, ai nevoie de sprijin și înțelegere. De curând, familia mea a suferit o pierdere foarte dureroasă. Sora mea ne-a părăsit astăzi, iar acest eveniment m-a afectat puternic. În aceste momente grele, vă rog pe voi toți, prietenii mei de aici, dar și pe toți participanții la viața publică și colegii din mass-media, să înțelegeți nevoia de intimitate a familiei mele. Acum, nimic nu este mai important decât să putem trata acest eveniment în liniște și cu respect. Un gând bun, Ilie”, se arată în postarea de pe Facebook a lui Ilie Năstase.

Georgeta Kornmann avea 73 de ani și locuia în Capitală.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/a-murit-sora-lui-ilie-nastase-49106.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/a-murit-sora-lui-ilie-nastase-49106-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv