Traficul auto este restricționat, în această seară, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 17, în apropierea Capitalei, pe sensul Constanța – București din cauza apariției unei denivelări pe carosabil.

Potrivit Digi24, este vorba despre o denivelare de aproximativ jumătate de metru, produsă prin ridicarea a două plăci de beton. Traficul este restricționat la ora transmiterii acestei știri pe sensul către București și se circulă doar pe banda a doua în zona denivelării.

Primii 20 de kilometri ai Autostrăzii Soarelui,între București și Fuindulea, sunt construiți din plăci de beton.

Potrivit sursei citate, Compania care administrează autostrada va repara denivelarea abia mâine. Traficul rutier este așteptat să crească în intensitate în acest weekend, datorită minivacanței de Rusalii.

Sursă foto: digi24.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/atentie-soferi-pericol-pe-autostrada-soarelui-placile-de-beton-s-au-ridicat-cu-aproape-jumatate-de-metru-49109.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/atentie-soferi-pericol-pe-autostrada-soarelui-placile-de-beton-s-au-ridicat-cu-aproape-jumatate-de-metru-49109-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv