Un băiat de zece ani din comuna Gârbova, județul Alba, a murit, vineri, după ce a căzut cu bicicleta și s-a lovit cu pieptul de ghidon. Pentru salvarea sa a fost solicitat un elicopter SMURD dintr-un județ vecin, însă acesta nu a mai venit pentru că victima decedase.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, un băiat de zece ani, din satul Recea, comuna Gârbova, a murit după ce a căzut cu bicicleta și s-a izbit cu pieptul de ghidon.

Acestuia i-ar fi sărit lanțul, iar apoi s-a dezechilibrat, accidentul producându-se imediat după ce a ieșit din curtea familiei sale.

”Victima a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, însă apoi a murit”, potrivit Poliției Alba. 

Cadrele medicale din Alba, care au ajuns la intervenție, au solicitat un elicopter SMURD dintr-un județ vecin, care nu a mai ajuns la locul accidentului deoarece băiatul decedase.

Accidentul a fost anunțat de tatăl copilului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/drama-un-baiat-de-zece-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-cu-bicicleta-si-s-a-lovit-cu-pieptul-de-ghidon-49112.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/drama-un-baiat-de-zece-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-cu-bicicleta-si-s-a-lovit-cu-pieptul-de-ghidon-49112-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv