„E o bucurie enormă pentru noi toți că a câștigat Vladimir Drăghia. Pentru mine înseamnă mult. Am în minte imaginea cu noi doi stand pe două pietre, eram împăcat. Nu am ascuns că Vladimir e un om dificil, nopțile și zilele cu el au fost foarte lungi. Ne-a salvat pentru că nu am murit de plictiseală. Ne contraziceam pe orice. Subiectele noastre erau puține”, a declarat Cătălin Cazacu, conform Wowbiz.ro.


EXATLON. Veste de ULTIMĂ ORĂ. Ce se va întâmpla cu EMISIUNEA care a pus ROMÂNIA PE JAR


În același timp, Cazacu a recunoscut că în timp a ajuns să își respecte adversarii. „La inceput ne-am urat cu adversarii. Dar i-am vazut zi de zi, am inceput sa ne cunoastem, sa ii apreciem”, a spus el. “Eu spun ca oricare dintre cei care au ajuns in ultima saptamana sunt castigatorii adevarati ai concursului. Inca sunt socat. A venit alt Catalin. S-au intamplat atat de multe lucruri acolo. Acolo am dus-o mai rau decat vedeati voi la televizor”, a adaugat el.

Exatlon

Exatlon. Toate Episoadele

Exatlon România

Cătălin Cazacu a spus adevărul și a recunoscut că nu s-ar mai întoarce în Dominicană. “Dacă mi-ați zice să mă duc mâine la Exatlon, nu aș vrea în ruptul capului! M-aș duce înapoi, dar nu mâine! Încă 10 zile în plus la Exatlon după ce am fost eliminat? Aș alege închisoare!”, a declarat Cazacu.


Exatlon. Secretul lui Drăghia. Cinci luni de COȘMAR au dus la un deznodământ DRAMATIC


Ediţia Exatlon România 2018 abia s-a terminat cu victoria actorului Vladimir Drăghia, dar înscrierile la ediția 2019 deja au început. Iar unii s-au înscris încă dinainte de marea finală de miercuri seară!

Cei care doresc să se înscrie la următoarea ediție 2019, trebuie să completeze un formular de pe site-ul competiției, care conține și câteva întrebări precum: ”Ce sporturi practici?”, ”Știi să înoți?”, ”Figurezi în clasamente naționale sau internaționale?” sau ”Ai probleme de sănătate?”.

Concurenții trebuie să asigure că nu au cazier judiciar, că sunt cetățeni români și că au peste 18 ani. La începutul lunii trecute, Kanal D a anunțat că s-au înscris deja 7.000 de persoane.


Exatlon. EL VA FI CÂŞTIGĂTORUL? Gestul care trădează FINALUL EMISIUNII. Breaking news

Tag-uri:
exatlon, finala, atac, catalin cazacu, vladimir draghia, defecte


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1846.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1846-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„E o bucurie enormă pentru noi toți că a câștigat Vladimir Drăghia. Pentru mine înseamnă mult. Am în minte imaginea cu noi doi stand pe două pietre, eram împăcat. Nu am ascuns că Vladimir e un om dificil, nopțile și zilele cu el au fost foarte lungi. Ne-a salvat...

Preluat de la EVZ