Ilie Năstase s-a aflat într-un moment de cumpănă în aprilie, 2017, când a fost diagnosticat în România cu probleme grave ale ficatului, provocate de stilul de viață nesănătos și consumul excesiv de alcool.

”Medicii au descoperit că am probleme cu ficatul. E cam gras. În timpul antrenamentelor de tenis, mâncam glucoză ca să recuperez energie, iar acum se resimte. Am zis să merg şi în străinătate să investighez problema. La sfatul lui Ţiriac, am ales Germania, unde se află un spital jumătate de stat, jumătate privat. El îi cunoaşte pe profesorii de acolo, pentru că a mers când a avut probleme la plămâni. Din păcate, specialiştii de acolo mi-au confirmat ce-mi spuseseră cei de aici şi anume că am probleme la ficat”, a declarat atunci Ilie Năstase.
După ce i-au prezentat riscurile, medicii i-au dat tratament şi i-au prescris un regim alimentar pe viaţă. ”Nu mai mănânc de vreo două luni carne, nu am voie băuturi alcoolice, grăsimi şi pâine. Mănânc doar peşte, legume, mai fac sport. Am slăbit 4 kilograme. Am vreo 85, însă trebuie să ajung la 80 kg, aşa mi s-a recomandat”, a mai spus fostul rege al sportului alb.

Și deși s-a jurat atunci, după spaimă, că nu va mai pune gura pe băutură, Nasty a derapat de la acel stil de viață. Mai grav, el a fost prins în această dimineață conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Tag-uri:
Năstase, Ilie, sănătate, ficat, alcool, poliție


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1789.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1789-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMonden
Ilie Năstase s-a aflat într-un moment de cumpănă în aprilie, 2017, când a fost diagnosticat în România cu probleme grave ale ficatului, provocate de stilul de viață nesănătos și consumul excesiv de alcool. ”Medicii au descoperit că am probleme cu ficatul. E cam gras. În timpul antrenamentelor de tenis, mâncam...

Preluat de la EVZ