S-au unit taberele din SRI: Securitatea își face al patrulea partid.

“Și-a găsit rostul, scopul în viață. Iar pentru aceasta, orice ar face este scuzabil pentru că servește nobilului ideal! Bagă oameni în Pușcărie, îi scoate, Creează diversiuni, face jocuri, a creat DNA, pe Koveși, Creează partide Politice pe care după aceea le controlează, țipă prin vectorii “independenți”, de fapt oamenii lor acoperiți din toate domeniile.

Paradoxul societății Românești, ca și a multor altele este acela că Securitatea “reformatoare” a creat, crează și coordonează activitatea partidelor de dreapta! Culmea este că PSD-ul, care era plin de Securiști, s-a apucat să se ia la trântă cu Securitatea, iar partidele de Dreapta au devenit ele însele cele care sunt coordonate de Securitate, în mod special, așa cum am scris în urmă cu câteva luni:

PNL este controlat prin Iohannis, Ludovic Orbán, Blaga și mulți alții, oamenii Securității.

USR este un partid CREAT de Securitate.

Nervoși nevoie mare că Dragnea le-a dat jos oamenii, pe Grindeanu și pe Tudose, Securiștii l-au achitat pe omul lor, Victor Ponta și au decis să mai facă un partid, al lor, de data asta de stânga, chemându-și toți Securiștii din PSD sub arme.

ALDE este susținut de Daniel Dragomir, un om cu foarte multe conexiuni în SRI. Deci:
Iohannis, PNL, USR, PMP, sunt controlați/ controlate de o parte din SRI;
Altă parte, cu conexiuni la prima, creează partidul lui Ponta;
ALDE este susținut de ” Securiștii buni”, de fapt tot securiști.

PSD-ul este în acest moment atacat din toate părțile, singurul sprijin rămânându-i într-o oarecare măsură aripa lui Florian Coldea, deloc de neglijat.

PSD-ul a decis să meargă pe mâna lui Trump

Au început, timid e drept, să vorbească despre capitaliștii români, împotriva planului de omogenizare inclusiv prin islamizare și politica de susținere a LGBT, împotriva creării Statelor Unite ale Europei, plan susținut de aproape toate taberele din SRI!
In acest moment, PSD-ul este într-o poziție ingrată…Va reuși să reziste? Cred că da, dacă face ce trebuie…In primul rând, trebuie să cunoască ceea ce se întâmplă, iar mulți tocmai au aflat acum”, este analiza lui Gelu Vişan de pe contul personal de socializare.

Tag-uri:
Securitatea, Ponta, partid, PNL, USR, ALDE, PMP, PSD


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1842.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1842-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
S-au unit taberele din SRI: Securitatea își face al patrulea partid. 'Și-a găsit rostul, scopul în viață. Iar pentru aceasta, orice ar face este scuzabil pentru că servește nobilului ideal! Bagă oameni în Pușcărie, îi scoate, Creează diversiuni, face jocuri, a creat DNA, pe Koveși, Creează partide Politice pe care...

Preluat de la EVZ