Anchetă internă la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș, după ce unul dintre șoferi a fost prins băut la volan, în timp ce venea de la un caz. Totul a pornit de la un pont primit de poliţiştii argeşeni, conform căruia un şofer de pe ambulanţă ar fi băut la locul de muncă. Acesta a fost oprit de polițiști, în urmă cu o săptămână, pe strada Spitalului, transmite sursata.ro.

Pus să sufle în etilotest, s-a constatat că șoferul în vârstă de 46 de ani din Pitești avea o alcoolemie de 0,54 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În Ambulanța care se întorcea de la un caz se afla doar echipajul medical, nu și un pacient. Polițiștii au întocmit pe numele șoferului dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Directorul SAJ Argeș, Marian Hiru a declarat că a declanșat o anchetă administrativă. „Angajatul ambulanței se află în acest moment în concediu de odihnă. La finalul acestuia, nemaiavând permis de conducere nu își va mai putea desfășura activitatea profesională în instituție până la finalizarea anchetei penale. Astfel, soluția ar putea fi la acel moment suspendarea contractului individual de muncă sau chiar desfacerea definitivă a acestuia. Angajatul prins beat, așa cum arată proba cu etilotestul, are vechime în acest domeniu de peste douăzeci de ani. Cel puțin de când sunt la conducerea acestei instituții, nu a fost sesizată nicio abatere cu privire la comportamentul acestuia.” , a declarat Marian Hiru.

Tag-uri:
sofer, ambulanta, beat, volan, politia, rutiera


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1843.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1843-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Anchetă internă la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș, după ce unul dintre șoferi a fost prins băut la volan, în timp ce venea de la un caz. Totul a pornit de la un pont primit de poliţiştii argeşeni, conform căruia un şofer de pe ambulanţă ar fi băut...

Preluat de la EVZ