Un caz absolut șocant a fost înregistrat, vineri, la Poliția Municipiului Ploiești. Proprierul unui Audi Q7, care parcase mașina pe strada Trotușului, i-a furat pur și simplu motocoasa unui muncitor de la firma de SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti (SGU) SRL, cea care se ocupă de serviciile publice ale primăriei, informează vptv.ro.

Supărat că i-ar fi murdărit cu iarbă autoturismul, cumpărat de câteva zile, „șmecherul” s-a dus la angajatul SGU care cosea iarba din parcul alăturat locului în care era parcată mașina și i-a luat „obiectul muncii”.

„Nu am mai întâlnit niciodată așa ceva. A venit și a luat motocoasa și a plecat”, a spus, șocat, muncitorul.

Proprietarul mașinii de lux a dus utilajul în curte și a refuzat să îl înapoieze. În aceste condiții, muncitorii de la SGU au sunat la 112 și au cerut ajutorul Poliției.

Inițial, la fața locului și-au făcut apariția agenții de la Poliția Locală care nu l-au putut convinge pe autorul furtului să înapoieze bunul. Drept urmare, cinci polițiști de la Poliția Municipiului Ploiești au intrat în curtea celui care a furat motocoasa, încercând să afle ce s-a întâmplat și, evident, să îi ia motocoasa pentru a o înapoia SGU.

Discuțiile polițiștilor cu cetățeanul au durat circa 40 de minute. Într-un final, unul dintre polițiști a ieșit cu motocoasa și i-a predat-o angajatului SGU cu proces verbal.

Atât angajatul SGU implicat în incident, cât și cel care i-a luat motocoasa au fost conduși la Secția 2 Poliție pentru a li se lua declarații. Reprezentanții IJP Prahova ne spun că cetățeanului care a „confiscat” motocoasa i se va întocmi dosar penal pentru furt.

Tag-uri:
smecher, furt, jefuit, SUV, muncitor, motocoasa, politia


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/angajat-salubritate-ploiesti-motocoasa-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/angajat-salubritate-ploiesti-motocoasa-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un caz absolut șocant a fost înregistrat, vineri, la Poliția Municipiului Ploiești. Proprierul unui Audi Q7, care parcase mașina pe strada Trotușului, i-a furat pur și simplu motocoasa unui muncitor de la firma de SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti (SGU) SRL, cea care se ocupă de serviciile publice...

Preluat de la EVZ