Presa tipărită păstrează în arhive momente de aur pe care internetul, oricât de vast ar fi, nu le poate reproduce. O pagină de revistă de acum 22 de ani fix a adus lacrimi în ochii Brigittei Năstase, amintindu-i de începuturile ei în lumina reflectoarelor, dar și văzând, prin relatarea faptelor, că Universul „a lucrat” pentru povestea de iubire dintre ea și tenismanul Ilie Năstase.

Ilie a văzut-o pen tru prima oa ră pe frumoasa timișoreancă, aflându-se în pu blic, ca invitat special al concursului de frumusețe „Top Model Româ- nia 96”, dar nu s-au cunoscut atunci, nici măcar nu au trecut unul pe lângă celălalt. Soarta a vrut ca cei doi, absolut întâmplător, să apară pe coperta revistei „Student Parti”, ea etalându- și frumusețea naturală, el oferind un interviu exclusiv și foarte interesant, asupra căruia vom reveni în numărul următor al Evz Monden.

Șirul evenimentelor din 1996

Cu revista în față, marcată de cele două decenii de la apariția sa, Brigitte a fost copleșită de emoție. „O surpriză extraordinară!”, a exclamat din primele secunde, cu ochii în lacrimi. „Nu-l cunoșteam pe Ilie, nu l-am cunoscut atunci. E incredibil…”, spune bruneta cu mintea învăluită de amintiri. „Când m-am întors de la acel concurs la Timișoara l-am cunoscut pe primul meu soț. Dacă atunci Ilie m-ar fi curtat, sută la sută aș fi cedat. Eram un mare fan al lui, dar nu m-am gândit niciodată la vremea aceea că aș putea vreodată să devin soția lui. Era un bărbat foarte frumos și un vis pentru orice femeie”, spune Brigitte.

Atunci avea 19 ani, dar s-au cunoscut cu adevărat când ea avea 32

13 ani distanță, ani care nu le-au adus prea multe bucurii în viața personală. Brigitte a rămas văduvă, Ilie a trecut prin trei divorțuri. „Ne-am cunoscut într-un moment critic, treceam amândoi prin dureri mari sufletești. Pot spune că ne-am cunoscut la momentul ideal, când am avut cea mai mare nevoie unul de altul”, povestește Brigitte. Din păcate, cei doi se află în plin divorț.

„Chiar dacă suntem în proces de separare, noi suntem în continuare împreună. Relația noastră e bună acum, dar divorțul vine în urma unor gesturi pe care eu nu le pot ierta. E adevărat că m-am mutat de acasă în urmă cu un an și două luni, dar ne e mai bine așa”, ne-a declarat Brigitte, deși era evident că nu-i mai este atât de ușor să pronunțe cuvântul „divorț” după ce a văzut coperta revistei din ’96.

Tag-uri:
nastase, ilie, brigitte


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/nastase-briggite-sfat-min.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/nastase-briggite-sfat-min-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Presa tipărită păstrează în arhive momente de aur pe care internetul, oricât de vast ar fi, nu le poate reproduce. O pagină de revistă de acum 22 de ani fix a adus lacrimi în ochii Brigittei Năstase, amintindu-i de începuturile ei în lumina reflectoarelor, dar și văzând, prin relatarea...

Preluat de la EVZ