Femeia din Vaslui ar fi recurs la gest ca să pară victima unei agresiuni, pentru a lăsa impresia că nu avea nicio legătură cu vasluianul de 28 de ani. Pe de altă parte, ea nu a depus încă vreo plângere la Poliţie pentru tentativă de viol.

Tânărul din localitatea vasluiană Tutova a ajuns la Spitalul Bârlad cu plăgi înjunghiate în spate şi pe mâini.

„Cei doi se aflau în locuinţa femeii şi se cunoşteau. Femeia a fost surprinsă de bărbat şi, atunci, l-ar fi înjunghiat pe tânărul cu care era”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Silvia Manta.

Conform unor surse locale, tânărul înjunghiat ar fi avut o relaţie cu femeia, iar după incident a mers la băut, moment în care a fost sfătuit de către un prieten de pahar, care l-a văzut sângerând, să meargă la Spitalul Bârlad.

Iniţial, tânărul a mers la Centrul de Permanenţă din Tutova, unde a primit primele îngrijiri medicale, până la sosirea ambulanţei. Ulterior, el a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe Bârlad, în condiţiile în care avea mai multe leziuni. Tânărul a rămas internat la Secţia Chirurgie.

Tag-uri:
Vaslui, tanar, injunghiat, amanta, dragoste


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1949.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1949-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Femeia din Vaslui ar fi recurs la gest ca să pară victima unei agresiuni, pentru a lăsa impresia că nu avea nicio legătură cu vasluianul de 28 de ani. Pe de altă parte, ea nu a depus încă vreo plângere la Poliţie pentru tentativă de viol. Tânărul din localitatea vasluiană...

Preluat de la EVZ