O echipă de oficiali Casa Albă urmează să se deplaseze în acest weekend la Singapore pentru a pregăti posibilul summit între președinte american Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong-Un, a declarat un purtător de cuvânt al Administrației de la Washington, potrivit agenției Reuters.

Anterior, publicația Politico a relatat că o echipă de 30 de oficiali de la Casa Albă și Departamentul de Stat se pregătește să plece weekendul acesta la Singapore.

Președintele SUA, Donald Trump, a semnalat vineri după-amiază că a reluat contactele cu Phenianul și ar putea reactiva întrevederea cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, deși tocmai o anulase.

Liderul de la Casa Albă a semnalat că întrevederea cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, ar putea avea loc chiar la data stabilită inițial, 12 iunie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/oficiali-de-la-casa-alba-merg-in-acest-weekend-la-singapore-pentru-a-pregati-posibilul-summit-trump-kim-49131.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/oficiali-de-la-casa-alba-merg-in-acest-weekend-la-singapore-pentru-a-pregati-posibilul-summit-trump-kim-49131-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv