Un accident de circulație petrecut, vineri noapte, pe o stradă dintr-o comună prahoveană s-a dovedit a fi în realitate o tentativă de omor. Victima, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean, după ce a fost lovită intenționat cu mașina de către fostul său iubit. 

Polițiștii prahoveni au realizat că evenimentul la care au fost solicitați să intervină, vineri noaptea, în comuna Dițești nu este un banal accident de circulație, ci o tentativă de omor. Victima, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost lovită intenționat cu mașina de către fostul său iubit cu care are împreună cu copil de nici doi ani. Cei doi s-au întâlnit pe o stradă din comună, au stat de vorbă o perioadă, dar discuția a degenerat într-o ceartă la care au asistat mai mulți martori.

Oamenii au povestit polițiștilor că motivul scandalului ar fi fost o sumă de bani pe care bărbatul trebuia să i-o dea fostei partenere pentru copil. Se pare că tânărul era supărat că fosta lui iubită nu-i permitea să-și vadă copilul. Vineri seară a mers în comuna Dițești, acolo unde locuia Bianca, să-i ofere o sumă de bani, 50 de lei spun martorii. Cu acești bani, mama ar fi trebuit să meargă împreună cu cel mic la Zilele Comunei și să-i cumpere acestuia tot ce-și dorea.

Cum femeia a refuzat oferta fostul ei iubit s-ar fi enervat și a apăsat prea tare pe accelerație, pierzând în același timp controlul volanului. Când au auzit stirgătele de disiperare ale Biancăi, vecinii au ieșit din case și au sărit să acorde primul ajutor. L-au întrebat pe tânăr ce s-a întâmplat, iar acesta, în stare de șoc, ar fi spus că a confundat pedala de frână cu accelerația și că totul ar fi fost doar un accident, nicidecum ceva intenționat.

Alți martori spun că au văzut cum fata a fost trasă de mână să intre cu forța în mașină și, pentru că a refuzat, atunci fostul ei iubit a lovit-o intenționat cu mașina.

 Tot cei care au văzut scenele spun că bărbatul a demarat nervos, a făcut o mișcare brusă de volan lovind-o în plin pe femeia care se afla pe marginea drumului. Fata a fost strivită între botul autoturismului și un stâlp din beton, suferind multiple leziuni în zona abdominală și cea toracică.

Localnicii povestesc că au trecut minute de groază până la venirea echipajuli de la Ambulanță care ar fi ajuns la fața locului la 30 de minute după apelul la 112. În tot acest timp, victima a zăcut nemișcată pe marginea drumului, în ploaie, fiind protejată doar de o pătură adusă de una dintre vecine.

Bianca a fost operată în cursul nopții la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, iar starea ei este una stabilă în prezent, susțin medicii. Copilul celor doi a rămas în grija bunicii materne. Medicii legiști au stabilit că rănile suferite de victimă i-au pus viața în pericol, motiv pentru care evenimentul a fost încadrat ca tentativă de omor. Victima a fost transportată la spital în stare critică, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor. El urmează să fie prezentat sâmbătă instanței penale din cadrul Tirubnalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/tanara-calcata-intentionat-cu-masina-de-catre-fostul-iubit-bianca-a-zacut-in-ploaie-minute-bune-pana-la-sosirea-ambulantei-49135.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/tanara-calcata-intentionat-cu-masina-de-catre-fostul-iubit-bianca-a-zacut-in-ploaie-minute-bune-pana-la-sosirea-ambulantei-49135-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv